ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

Η πέργκολα είναι μια αγαπημένη λύση όσο αφορά την σκίαση του εξωτερικού χώρου.

Περιηγηθείτε και επιλέξτε τον κατάλληλο τύπο πέργκολας για τον δικό σας χώρο!

ΠΕΡΓΚΟΛΑ NYFAN JUMBO

Η πέργκολα NUFAN JUMBO είναι ένα πτυσσόμενο σύστημα βαρέως τύπου αλουμινίου και επιφάνειας PVC για κάλυψη εξωτερικού χώρου. Παρέχει προστασία από τον ήλιο, καθώς και προστασία από τον άνεμο την βροχή και μερικώς από χιόνι. Σωστά τοποθετημένη με την κατάλληλη κλίση, μπορεί να αντέξει ισχύ ανέμου έως και 11 Beauforts.

ΠΕΡΓΚΟΛΑ NYFAN MUSTANG

Η πέργκολα MUSTANG προτείνεται για κατασκευές με μέγιστο μήκος 6,5m. Η κίνηση γίνεται με άξονα αλουμινίου Φ60 και εσωτερικό μοτέρ. Παρέχει προστασία από τον ήλιο, τον άνεμο την βροχή και μερικώς από το χιόνι.

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΜΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΣΙΔΕΣ

Με τη χρήση μοτέρ Somfy, η πέργκολα προσφέρει ελεγχόμενη σκίαση όσο και όποτε το επιθυμείτε, ρυθμίζοντας απλά την κλίση των περσίδων της οροφής. Ενσωματώνεται στο smart home by Somfy!

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕ ΠΑΝΙ

Η παραδοσιακή πέργκολα μπορεί να εφαρμοσθεί σε κατασκευές κτιρίων προσδίδοντας την αίσθηση του κλασικού. Συνδυάστε την με πανί, επιλέγοντας το σχέδιο και χρώμα της επιλογής σας και δώστε ένα ανάλαφρο, ρομαντικό και ξεκούραστο τόνο στον χώρο σας!

ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΜΠΟΝΙΚΟ

Συνδυάστε την παραδοσιακή σας πέργκολα με πολυκαρμπονικά φύλλα που προσφέρουν επιπλέον προστασία από τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Αισθητικά προσδίδει την αριστοκρατική τεχνοτροπία του νεοκλασικού.