Η συνεχής μας ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νέα συστήματα στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και συστημάτων αλουμινίου, η πείρα που αποκτήσαμε με την πολύχρονη ενασχόληση στο χώρο αυτό, αλλά κυρίως η φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, είναι οι λόγοι που θα μείνετε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας.
Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, το εξαιρετικά έμπειρο & φιλικό τεχνικό προσωπικό και η αναβάθμιση των ειδικών κατασκευών, που συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Είστε αρχιτέκτων/ πολιτικός μηχανικός ή απλώς ιδιώτης; Η εταιρία “ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΛΑ”, είναι στη διάθεσή σας, για να καλύψει κατασκευαστικά ότι κι αν έχετε φανταστεί για την κατοικία ή την επιχείρησή σας.
Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΛΑ» δραστηριοποιείται από το 1987, ακολουθώντας μια σταθερά επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα. Έχοντας ως έδρα το νησί της Κρήτης, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με σημαντικούς συνεργάτες, αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα με υψηλές απαιτήσεις, γεγονός που την έχει κατατάξει στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής εξέλιξη, καθώς και η  βελτιστοποίηση των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.