Γνωρίστε μας καλύτερα

no image
Συνεργαστείτε μαζί μας

Δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια

Η συνεχής μας ενημέρωση για τις εξελίξεις και τα νέα συστήματα στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών και συστημάτων αλουμινίου, η πείρα που αποκτήσαμε με την πολύχρονη ενασχόληση στο χώρο αυτό, αλλά κυρίως η φιλική και υπεύθυνη εξυπηρέτηση, είναι οι λόγοι που θα μείνετε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας.

Είστε αρχιτέκτων/ πολιτικός μηχανικός ή απλώς ιδιώτης; Η εταιρία “ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΛΑ ΟΕ”, είναι στη διάθεσή σας, για να καλύψει κατασκευαστικά ότι κι αν έχετε φανταστεί για την κατοικία ή την επιχείρησή σας.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, το εξαιρετικά έμπειρο & φιλικό τεχνικό προσωπικό και η αναβάθμιση των ειδικών κατασκευών, που συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε φορά.

Η εταιρία «ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΛΑ ΟΕ» δραστηριοποιείται από το 1987, ακολουθώντας μια σταθερά επιτυχημένη πορεία μέχρι και σήμερα. Έχοντας ως έδρα το νησί της Κρήτης, έχει καταφέρει να συνεργαστεί με σημαντικούς συνεργάτες, αναλαμβάνοντας μεγάλα έργα με υψηλές απαιτήσεις, γεγονός που την έχει κατατάξει στις κορυφαίες επιχειρήσεις του κλάδου, τόσο στην Κρήτη όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής εξέλιξη, καθώς και η  βελτιστοποίηση των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο συνδυασμός της άμεσης εξυπηρέτησης με τις εξαιρετικές τιμές, αποτελούν σίγουρα έναν σημαντικό παράγοντα διαφοροποίησης. Η πίστη στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών με γνώμονα την ποιότητα, καθώς και η προσαρμογή στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες που προκύπτουν στον χώρο της τεχνολογίας, έχουν κατατάξει την επιχείρηση «ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΛΑ ΟΕ», σε κορυφαία  παραγωγό ειδικών μεταλλικών κατασκευών. Επιπλέον, το ανήσυχο πνεύμα των ιδρυτών και η μεγάλη γκάμα προϊόντων, δίνουν την ευκαιρία στους μηχανικούς να κατασκευάσουν, πάνω σε μέταλλο, ότι μπορούν να φανταστούν.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο ενός πολύτιμου συνεργάτη, η εταιρία «ΑΦΟΙ ΓΑΒΑΛΑ ΟΕ» βοηθά στη μελέτη, το σχεδιασμό και την εφαρμογή κουφωμάτων αλουμινίου, μεταλλικών, απλών & ειδικών κατασκευών, αυτοματισμών αλλά και μιας τεράστιας γκάμας προϊόντων του κλάδου. Εξυπηρετεί τόσο ιδιώτες, όσο αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς. Θέτει πάντα πρώτιστο στόχο της, την όσο το δυνατόν καλύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ φροντίζει για την συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της.

ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ: