ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Συνεργαζόμαστε με τις σημαντικότερες εταιρείες στον κλάδο του αλουμινίου και όχι μόνο για να σας προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα προϊόντων και τα πλέον σύγχρονα υλικά για τις κατασκευές σας

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Χαρακτηρίζονται από:

– Τις απεριόριστες εφαρμογές και τυπολογίες
– Τις κατάλληλες λύσεις που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση
– Το πλήθος των διαθέσιμων αξεσουάρ
– Το ότι δέχονται τζάμια (μονά, διπλά, τριπλά), παντζούρια και ρολά

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΣΥΡΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Τα βασικά τους γνωρίσματα είναι ότι:

– Χρειάζονται λιγότερο χώρο για να λειτουργήσουν

– Επιδέχονται μονό ή διπλό τζάμι, σήτα, παντζούρι, εξωτερικό ρολό

– Προσφέρονται σε όλες τις τυπολογίες (χωνευτά, δίφυλλα, επάλληλα)

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Χαρακτηρίζονται από το ότι:

– Χρησιμοποιούνται εξίσου τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
– Χρειάζονται μικρό χώρο αποθήκευσης ενώ ταυτόχρονα μπορούν να καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες.
– Με μονό ή διπλό τζάμι μπορούν να επιτύχουν ηχομόνωση και θερμομόνωση όταν αυτό απαιτείται

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ

Τα βασικά τους γνωρίσματα είναι ότι:

– Υπάρχει δυνατότητα, ανάμεσα σε πολλά συστήματα, έτσι ώστε να μπορούν καλυφθούν όλες οι χρηστικές απαιτήσεις, όπως για παράδειγμα τοποθέτηση περσίδων ή πριζών.
– Συστήματα με εμφανή σκελετό ή συστήματα με το ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο καλύπτουν την αισθητική των πλέον απαιτητικών χώρων.

E 69

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Προσφέρει τη δυνατότητα για διαφορετικά επίπεδα ηχομόνωσης, δυνατότητα τοποθέτησης περσίδων μεταξύ των τζαμιών, συμβατότητα με άλλα συστήματα ΕΤΕΜ για ολοκληρωμένες λύσεις, βελτιστοποίηση της ποσότητας αλουμινίου και, τέλος, ασφάλεια, ανώτερο αισθητικό και σχεδιαστικό αποτέλεσμα με υψηλά επίπεδα άνεσης, προσφέροντας έτσι όλα όσα χρειάζεται ένα περιβάλλον εργασίας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ

Χαρακτηρίζονται από το ότι:

– Οι τελευταίας τεχνολογίας ενεργειακοί υαλοπίνακες πετυχαίνουν απόλυτη θερμομόνωση

– Με τη χρήση του σωστού πάχους γυαλιού πετυχαίνουμε εξαιρετική ηχομόνωση

Yψηλης αποδοτικοτητας (high – performance) διπλοι υαλοπινακες.

Ένας μονός υαλοπίνακας, όπως γνωρίζετε, δεν είναι μία υψηλής αποδοτικότητας λύση για τη θερμομόνωση. Η ιδέα των διπλών θερμομονωτικών υαλοπινάκων ήταν να δημιουργήσουν ένα διάκενο γεμισμένο με ξηρό αέρα ανάμεσα σε δύο φύλλα υαλοπινάκων, δεδομένου ότι το γυαλί έχει θερμοαγωγιμότητα 5,7W/(m2 .Κ) ενώ ο αέρας μόλις 0,025 W/ (m2 .Κ), με αποτέλεσμα να βελτιώνονται τα μονωτικά χαρακτηριστικά και να μειώνεται ο συντελεστής θερμοπερατότητας (Ug) ενός υαλοστασίου. Αργότερα επήλθε νέα βελτίωση με την αντικατάσταση του αέρα με ευγενή αέρια (Argon, Krypton), τα οποία έχουν μικρότερη θερμοαγωγιμότητα από τον αέρα. Όμως αποφασιστικής σημασίας βήμα στην ποιότητα της θερμικής μόνωσης των υαλοπινάκων αποτέλεσε η ανάπτυξη νέων τεχνικών επίστρωσης. Εφαρμόζοντας μία μεταλλική επικάλυψη στην επιφάνεια ενός υαλοπίνακα, τον μετατρέπουμε σε Υψηλής Αποδοτικότητας (High-performance) ή όπως αλλιώς αποκαλείται Χαμηλής εκπομπής low-emissivity (Low-E).

Ενεργειακοι Υαλοπινακες
Πιεση & συχνοτητα ηχου

Οι κινήσεις κάθε παλλόμενου σώματος αναταράσσουν τον χώρο γύρω από αυτό. Οι αναταράξεις αυτές διαδίδονται βαθμιαία προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αναταράξεις δεν διαδίδονται στο κενό. Η κίνηση του ήχου μέσα στον αέρα μπορεί να παρομοιαστεί με τον κυματισμό της επιφάνειας του νερού.

Τα ντεσιμπελ στην πραξη

Δύο ήχοι με την ίδια ακουστική πίεση (π.χ. 60dB) συνδυαζόμενοι δίνουν ήχο που μετράται 3 dB υψηλότερος από κάθε συνδυαζόμενο ήχο: 60dB + 60dB = 63dB Σημείωση: Έστω και αν μια διαφορά 3 dB στη μόνωση δύο υλικών ισούται με 50% μείωση της έντασης του ήχου, αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για ήχους που λαμβάνονται από το αυτί. Στην πραγματικότητα μια διαφορά 1dB δεν γίνεται αντιληπτή από το αυτί, 3dB μόλις και μετά βίας γίνεται αντιληπτή από το αυτί, 5dB ακούγεται καθαρά, 10dB είναι ίση με 50% μείωση της αίσθησης έντασης του ήχου, 20dB είναι ίση με 75% μείωση της αίσθησης έντασης του ήχου.

Ηχομειωση

Για να μειώσουμε τον ήχο που διαπερνά τον διπλό υαλοπίνακα, υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να γίνουν: Σημαντικό στοιχείο είναι το πάχος του γυαλιού που θα χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον η χρήση υαλοπίνακα ασφαλείας Laminated (Triplex) με μία ή περισσότερες ηχο – απορροφητικές μεμβράνες (PVB). Τέλος ουσιαστική ήταν η χρήση αερίου SF6, του οποίου η χρήση απαγορεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΑΝΕΛ/ BOND

ΣΥΝΘΕΤΑ ΠΑΝΕΛ/ BOND

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής :

– Είναι άκαμπτο, έχει μικρό βάρος και επίπεδη επιφάνεια.
– Είναι ηχομονωτικό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, τη διάβρωση, τη φθορά, το ξεθώριασμα, τη μόλυνση, τη φωτιά, το νερό και τα χτυπήματα.
– Έχει εξαιρετική αντοχή στα οξέα και τα αλκαλικά κ.α.

To ALUCOBOND είναι το “Αυθεντικό” προϊόν, καθώς διατίθεται και ηγείται της παγκόσμιας αγοράς στα σύνθετα πάνελ αλουμινίου από το 1969.

Το ALUCOBOND έχει εντυπωσιακές ιδιότητες, όπως είναι η τέλεια επιπεδότητα, η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και το εξαιρετικό φορμάρισμα. Έχει αναπτυχθεί ως ένα άκαμπτο και ταυτόχρονα εύκαμπτο υλικό στον αρχιτεκτονικό κόσμο. Είναι ένα ιδιαίτερα στεγανό υλικό, ανθεκτικό και άθραυστο, απορροφά τους κραδασμούς και εξασφαλίζει μία έυκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Ως ένα ελαφρύ σύνθετο υλικό που αποτελείται από δύο φύλλα αλουμινίου και έναν πλαστικό πυρήνα, το ευέλικτο αυτό προϊόν προτιμάται τόσο στην Αρχιτεκτονική όσο και σε άλλους τομείς όπως είναι ο εικονικός σχεδιασμός (Corporate Design) καθώς επίσης είναι ευρέως διαδεδομένη η χρήση του στη Βιομηχανία και τις Μεταφορές.

Το πετυχημένο αυτό προϊόν, έχει λάβει πολυάριθμα διεθνή βραβεία και με πωλήσεις άνω των 130 εκατομμυρίων m2. Το ALUCOBOND έχει αποδείξει ότι είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα υλικά παγκοσμίως.

Το ETALBOND ® είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο προϊόν, του οποίου τα μοναδικά χαρακτηριστικά διευκολύνουν τη δημιουργική αρχιτεκτονική σχεδίαση. Καμπύλες και επίπεδες επιφάνειες με ζωηρά χρώματα, προσθέτουν μια κομψή αίσθηση σε κτήρια και κατασκευές κάθε είδους.

Ελκυστικό και ευέλικτο, το Etalbond είναι η κατάλληλη λύση μεταλλικής επικάλυψης για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες, σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις. Το υλικό είναι δύσκαμπτο, ελαφρύ και ανθεκτικό και έχει ικανοποιητικές μονωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, εγκαθίσταται εύκολα και διαμορφώνεται σε ποικιλία σχημάτων.

Το ETALBOND ® είναι sandwich σύνθετο πάνελ, που αποτελείται από μη τοξικό πυρήνα πολυαιθυλενίου, ο οποίος είναι καλά κολλημένος ανάμεσα σε φύλλα αλουμινίου. Τα φύλλα Etalbond παράγονται με διαφορετικά πάχη πυρήνα 2, 3 και 5 χιλιοστών, με φύλλα αλουμινίου 0,5 με καθιερωμένα πλάτη φύλλων 1000, 1250 και 1500 mm και μήκους 2000 έως 7000 mm. Το συνολικό πάχος του Etalbond είναι 3, 4 και 6 χιλιοστών.

Η συγκόλληση των φύλλων αλουμινίου με τον πυρήνα, επιτυγχάνεται με υψηλή συμπίεση των τριών μερών (δύο φύλλα αλουμινίου και κόλλα μαζί με το πολυαιθυλένιο) εντός των κυλίνδρων, με αποτέλεσμα ένα ισχυρό και εξαιρετικά άκαμπτο, επίπεδο φύλλο σύνθετου πάνελ.

Το Etalbond είναι ιδανικό για χρήση σε σοβαρές περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως σε ρυπογόνες αστικές και βιομηχανικές περιοχές, καθώς τα πλαίσια πρακτικά δεν χρειάζονται συντήρηση και ο καθαρισμός τους είναι εύκολος.

Ο σχεδιασμός ενός συγκεκριμένου κτιρίου χαρακτηρίζει εύκολα μια ολόκληρη περιοχή, ακόμη και μια κωμόπολη ή μια πόλη. Τα καινοτόμα σχέδια οικοδόμησης του σήμερα, κάνουν το Etalbond ιδανικό για τους αρχιτέκτονες.

Είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος. Κάθε κατασκευή σε ανοιχτό χώρο απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Διόδια αυτοκινητοδρόμων και πρατήρια βενζίνης, βιομηχανικά κτήρια και σήραγγες, όλοι πρέπει να εναρμονίζονται με το φυσικό περιβάλλον. Για άλλη μια φορά, το Etalbond προσφέρει ιδανικές λύσεις

Το J-Bond είναι ένα υψηλής ποιότητας σύνθετο υλικό, με δομή τύπου sandwich. Αποτελείται από ένα κορμό πολυαιθυλενίου, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ δύο φύλλων αλουμινίου πάχους 4mm, επενδυμένα με μία υπερανθεκτική φθοριούχο ρητίνη (PVDF).

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι τα εξής:

 • Είναι άκαμπτο, έχει μικρό βάρος και επίπεδη επιφάνεια.

 • Είναι ηχομονωτικό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, τη διάβρωση, τη φθορά, το ξεθώριασμα, τη μόλυνση, τη φωτιά, το νερό και τις κρούσεις- έχει υποβληθεί σε SBI test σύμφωνα με το DIN EN 13823.

 • Έχει εξαιρετική αντοχή στα οξέα και τα αλκαλικά.

 • Είναι κατάλληλο για διαφόρων ειδών εκτυπώσεις.

 • Κατεργάζεται, διαμορφώνεται και εγκαθίσταται εύκολα και γρήγορα, απλοποιώντας και μειώνοντας το κατασκευαστικό κόστος.

 • Απαιτεί απλή συντήρηση

 • Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

 • Είναι φιλικό στο περιβάλλον λόγω ανακυκλώσιμων υλικών

Οι εφαρμογές του J-Bond είναι αναρίθμητες, καθώς η φαντασία και η δημιουργικότητα των σχεδιαστών, δημιουργεί καθημερινά καινούργιες χρήσεις.

Χαρακτηριστικές εφαρμογές με εξαίρετα αποτελέσματα είναι σε:

 • Εξωτερικές, αλλά και εσωτερικές διακοσμήσεις κτιρίων

 • Σημάνσεις, εξωτερική διαφήμιση, περίπτερα εκθέσεων, επιγραφές καταστημάτων

 • Τούνελ, εσωτερικά υπογείων σιδηροδρόμων, σταθμούς τρένων, αεροδρόμια, στάσεις λεωφορείων, σταθμούς καυσίμων

 • Υπόστεγα, ψευδοροφές, διαχωριστικά

 • Κυλιόμενες σκάλες, ανελκυστήρες, τηλεφωνικούς θαλάμους

 • Έπιπλα οικιακής χρήσης, ντουλάπια κουζίνας 

Το J-Bond διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων.

PLANAR/ SPIDER

PLANAR/ SPIDER

– Πρόκειται για ένα νέο σύστημα υαλοπετασμάτων που δεν χρειάζεται μεταλλικά δοκάρια και πλαίσια αλουμινίου, αναρτάται αποκλειστικά από συρματόσχοινα.

– Είναι απόλυτα αεροστεγή και υδατοστεγανά. Minimal αισθητική και για τους πλέον απαιτητικούς που δίνει την αίσθηση ότι το τζάμι αιωρείται.

Το σύστημα P600 της ALUMIL έχει πιστοποιηθεί από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο IFT Rosenheim και θεωρείται σύμφωνα με την εταιρία το πιο καινοτόμο σύστημα στο χώρο του.

Ιδανικό για εξωτερική χρήση σε διπλό κέλυφος βιοκλιματικών κτιρίων. Συνδυάζεται άψογα με κάθε υαλοπέτασμα ενώ μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά από την υπάρχουσα όψη κτιρίων, προσφέροντας καλύτερη ηχομόνωση και μείωση των θερμικών απωλειών του κτιρίου. Για την υάλωση του μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονός ή διπλός υαλοπίνακας.

Οι μοναδικές χρωματικές αποχρώσεις των spider θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές και designers. 

ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

– Στα συστήματα πυρασφάλειας δεν επιτρέπονται συμβιβασμοί. Απέναντι στην πιθανότητα πυρκαγιάς όλοι θέλουν να αισθάνονται ασφαλείς πρώτα για τους ίδιους και μετά για την περιουσία τους.
– Τα πυράντοχα συστήματα δοκιμάζονται συνεχώς για την αντοχή τους ενάντια στη φωτιά καθώς επίσης και για τη δυνατότητα να κρατάνε μέσα τον καπνό.

Τα πυράντοχα συστήματα αλουμινίου Schüco, έχουν θέσει πρότυπα σε όλο τον κόσμο από άποψη κατασκευής, στυλ και πάνω από όλα ασφάλεια. Η Schüco παρέχει σημαντικές, ολοκληρωμένες λύσεις για τα προβλήματα στον τομέα αυτό.

Προστασία κατά της φωτιάς και του καπνού, βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι πόρτες έχουν εγκριθεί πλήρως από τις πολεοδομικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων του συστήματος

 • Ανθεκτικά παράθυρα στη φωτιά συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων του συστήματος

 • Πυρίμαχες προσόψεις με τη μέγιστη ασφάλεια

 • Κατασκευές προστασίας καπνού

 • NSHEVS σύμφωνα με έγκυρους κανόνες

 • Τα συστήματα προστασίας φωτιάς Schüco δοκιμάζονται σύμφωνα με το πρότυπο DIN 4102

 • Τα συστήματα προστασίας καπνού Schüco δοκιμάζονται σύμφωνα με το πρότυπο DIN 18095

Στη Schüco, η αποτελεσματική προστασία κατά της φωτιάς και του καπνού που δεν είναι ποτέ σε βάρος του σχεδιασμού. Η ποικιλία των επιλογών σχεδιασμού για τις διαφορετικές κατασκευές εγγυάται μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία στις αρχιτεκτονικές προσόψεις.

ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΝΤΙΒΑΛΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

– Σε ορισμένες εφαρμογές είναι απαραίτητη η χρήση αντιβαλλιστικών πορτών και παραθύρων, όπως για παράδειγμα σε τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρίες κλπ.

– Τα αντιβαλλιστικά συστήματα πλέον έχουν μεγάλη ποικιλία και τηρούν υψηλές προδιαγραφές αισθητικής. Με γνώμονα την ασφάλεια πρώτα του ανθρώπου και μετά της περιουσίας, η προστασία κατά τις διάρρηξης αποτελεί ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Κατασκευασμένα από ειδικό προφίλ αλουμινίου πολλαπλών θαλάμων και εξοπλισμένα με ενισχυμένη ασφάλεια υλικού και τζάμια ασφαλείας P6B με το πρότυπο EN 356, αυτά τα συστήματα πορτών και παραθύρων παρέχουν αντιδιαρρηκτική προστασία που υπερβαίνει κατά πολύ τις απαιτήσεις της Secured by Design.

Επίσημες εκτεταμένες δοκιμές με το πρότυπο ασφάλειας EN V 1627 με αντίσταση Class 4, επιβεβαίωσε ότι τα συστήματα αυτά είναι τα πλέον ασφαλή. Επιπλέον για αντίσταση κατά της διάρρηξης, αυτών των θυρών και των παραθύρων, η Schüco παρέχει επίσης βαλλιστική προστασία επιπέδου FB4 του ΕΝ 1522/1523. Αυτό σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το επίπεδο της δυνητικής απειλής, οι ένοικοι του κτιρίου έχουν τη σιγουριά απαράμιλλης προστασίας, χωρίς την ανάγκη να ζουν και να εργάζονται πίσω από κάγκελα ή πλέγματα.

ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΑ

ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΑ

– Όλα τα μεταλλικά πυράντοχα κουφώματα και πετάσματα κατασκευάζονται με πιστοποιημένα μεταλλικά πυράντοχα προφίλ, είτε χαλύβδινα, είτε γαλβανιζέ, είτε ανοξείδωτα

– Όλα τα μεταλλικά πυράντοχα κουφώματα και πετάσματα χαρακτηρίζονται από άριστουs συντελεστέs ασφάλειαs, υδατοστεγανότηταs, αεροστεγανότηταs, ανεμοπίεσηs, όπως και ηχομείωσηs και θερμοπερατότηταs

Όλα τα μεταλλικά πυράντοχα κουφώματα και πετάσματα κατασκευάζονται με πιστοποιημένα μεταλλικά πυράντοχα προφίλ, είτε χαλύβδινα, είτε γαλβανιζέ, είτε ανοξείδωτα τηs Forster Rohr- & Profiltechnik AG, τα οποία έχουν σήμανση CE-Mark. Οι Δείκτεs Πυραντίστασηs των μεταλλικών κουφωμάτων και πετασμάτων της Forster καλύπτουν όλεs τιs απαιτήσειs, σύμφωνα με τα πρότυπα EN-1634.1 και/ή EN-1361.1 και/ή EN-1363.3 και/ή RS-1/RS-2 {προστασία από καπνό κατά DIN-18095.2} και είναι κατηγορίαs ή E-30 ή EI-30 ή EW-60 ή EI-60 ή EI-90 ή EI-120 κτλ.

Όλα τα μεταλλικά πυράντοχα κουφώματα και πετάσματα χαρακτηρίζονται από άριστουs συντελεστέs ασφάλειαs {αντίσταση διάρρηξηs RC1-3 κατά ENV-1627}, υδατοστεγανότηταs {RE-1200 κατά EN-12155}, αεροστεγανότηταs {ΑΕ κατά EN-12153}, ανεμοπίεσηs {μέχρι και 3.000. Pa κατά EN-12179}, ηχομείωσηs {μέχρι Rw=45. dB κατά DIN-4109}, θερμοπερατότηταs {μέχρι 1,5 W/m2,oK κατά EN-10077-2}, κτλ.

 Εταιρίες:

FOSTER

Τα συστήματα θυρών Forster  έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία, σύμφωνα με το EN 1191 και τώρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές που απαιτούν το EN 12400, ανθεκτικότητας επιπέδου 8. Είναι αυξημένη η ζήτηση τους σε προκηρύξεις διαγωνισμών, για υψηλής κινητικότητας πόρτες εισόδου σε δημόσια κτίρια, όπως σχολεία, νοσοκομεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια. 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

– Οι εσωτερικές πόρτες αποτελούν το στολίδι του χώρου.
Ανάμεσα σε τόσο μεγάλη ποικιλία, είναι σημαντικό να επιλέξουμε την πόρτα που ταιριάζει στο γούστο και στις ανάγκες μας.

– Πόρτες ανοιγόμενες ή συρόμενες, από ξύλο ή από γυαλί, αποτελούν απλά μέρος των επιλογών που υπάρχουν για να επιλέξετε.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

– Με την ποικιλία πορτών εξωτερικού χώρου που υπάρχει, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χρώματα, υλικά και στυλ.

– Μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με την πόρτα της αισθητικής σας, προσθέτοντας στο χώρο τη δυναμική που επιθυμείτε. Πόρτες υψηλής ποιότητας & ασφάλειας

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ